Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
VIDEO: Sagan prijal výzvu. Podpísal sa na prsia fanúšičky
Zdielať na

VIDEO: Sagan prijal výzvu. Podpísal sa na prsia fanúšičky

Si mäkký, aby si sa jej podpísal na prsia! Takto vraj podpichovali kolegovia cyklistu a miláčika nielen celého Slovenska Petra Sagana, keď autobusom prechádzali medzi stovkami fanúšikov oddýchnuť si na hotel. Ako správny šoumen výzvu prijal a získal si ešte viac priaznivcov, keď krásnemu dievčaťu s hlbočizným výstrihom zrazu podpísal okrem plagátu aj veľké prsia...

Miláčik v zelenom drese

Vtipnú epizódu po skončení pondelkovej etapy nám v štúdiu Novín o 12-tej porozprával Saganov športový a mediálny manažér Jozef Korbel. Hoci len pred takým rokom poznali meno teraz obľúbeného "hrdinu", ako ho mnohí nazývajú, len fanúšikovia cyklistiky, dnes má rovnaký cveng ako taký Chára, Šatan či Hamšík.

Slováci si sadajú pred televíznu obrazovku, aby sledovali cyklistický pelotón a našli v ňom typický zelený dres. Na konci etapy to nikdy problém nie je... Peter Sagan však nie je len výborný cyklista, ale aj poriadnu šoumen a jeho kolegovia si z neho radi podpichujú. A tak sa stalo aj po pondelkovej etape.

Podpis priamo do výstrihu

Kto by však pochyboval o tom, že mladý muž si zrazu vypýta fixku, vybehne z autobusu a počas podpisovania zrazu dvihne pravú ruku a zameria sa na prsia nádhernej brunetky? "Keď sa podpísal, vyvolal ošiaľ, všetci skandovali - Sagan! Sagan!" spomína Korbel.

Peter Sagan, patriaci do talianskeho tímu Liquidas Cannandale, je lídrom bodovacej súťaže špurtér v aktuálnom ročníku TdF. Po utorňajšom voľnom dni pokračuje už zajtra!

A aké bude jeho štvrté víťazné gesto? Možno by ste Saganovi mohli pomôcť svojimi nápadmi a návrhmi aj vy! Svoje tipy posielajte na e-mailovú adresu n12@joj.sk!

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

facebook.com

Súvisiace články