Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Husté svaly kulturistov a Mr. Olympia v Bratislave!
Zdielať na

Husté svaly kulturistov a Mr. Olympia v Bratislave!

Zdroj: joj

Vyhraj lístky na Majstrovstvá Slovenska v kulturistike

O majstrovský titul a pozvánky do reprezentácie Slovenska na majstrovstvá Európy sa pobijú najlepší slovenskí kulturisti. Tento rok bude súťažné pole mimoriadne nabité, možno najviac za posledných 10 rokov. Vystúpia známy kulturisti ako Štefan Havlík, Rasťo Solár, Peter Kokoška, Marián Čambál, Adam Cibuľa, na súťažné pódium sa vracia Ľuboš Turčina a Michal Mokoš a iní výborný športový kulturisti. Z klasikov môžeme očakávať Ruda Kopčoka, Andreja Vargu, Jána Moravčíka a ďalších.

Súťažiť sa bude v 4 kategóriách športovej kulturistiky: do 70 kg, do 80 kg, do 90 kg a nad 90 kg. Klasická kulturistika bude rozdelená do 2 kategórii: do 175 cm a nad 175 cm.

Celým hustým programom vás bude sprevádzať moderátorka televízie JOJ Erika Barkolová a na javisku privíta aj jednu svetovú ikonu kulturistiky.

Najväčším lákadlom okrem slovenských hviezd s hustými svalmi teda bude Ronnie Coleman. Ak chcete vidieť naživo túto horu svalov a jeho exhibičné vystúpenie, stačí, ak nám správne odpoviete na súťažné otázky.

1.      Koľko titulov Mr. Olympia vlastní Ronnie Coleman?

2.      Ktorí dvaja známi speváci sú „tvárami“ VassalGymu?

Cenou sú dve vstupenky na Majstrovstvá Slovenska v kulturistike - 8. mája, ŠH Pasienky v Bratislave. Svoje správne odpovede posielajte na mailovú adresu sutaz@huste.tv alebo si nájdi článok na facebooku - Fandím našim na Huste.tv a odpovedaj priamo tam!