Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
V Bratislave sa schádzajú bojovníci Muay Thai
Zdielať na

V Bratislave sa schádzajú bojovníci Muay Thai

WMC I / 1 Eurokvalifikácia MUAY THAI - 81kg.

Športový klub Muay Thai Centrum Bratislava v spolupráci s asociáciou STB  pozvali na Slovensko hviezdy tohto športu z rôznych kútov sveta, aby ukázali promotérovi priamo z Hongkongu - Majstrovi Kimovi, že takéto akcie sú na Slovensku veľmi populárne. Sledovať budeme súboje v osmičkovej pyramíde a zaujímavé Superfighty.

Účasť do osmičkovej pyramídy okrem domácich borcov Erika Kosztanka a Miroslava Cingeľa prisľúbili Ondřej (Spejbl) Hutník z Českej republiky, Senol Kiziltas z Rakúska, Stanislav Zanyevskij z Bieloruska, Matej Bregar zo Slovinska, Marcin Tomczyk z Poľska a Alexej Olejnik z Ukrajiny.
Víťaz obdrží výhru 3000,- EUR, profesionálny opasok európskeho šampióna I-1 a pocestuje do Hongkongu na svetové finále.

V superfightoch sa popasujú Marcel Jáger s Janom Túmom z Českej republiky a domácemi Tomáš Kohút s Dritanom Barjamajom z Rakúska. Zápasom večera bude Vladimír Moravčík proti Alexandrovi Cosmovi z Brazílie, zápas bude na 5 x 3´ podľa plných thajských pravidiel.

Rozdieli medzi I-1 a K-1 nám vysvetlil prezident Slovenskej asociácie Thajského boxu a majiteľ licencie I-1 pre Európu Martin Belák. V nasledujúcich videách uvidíte rozhovor s majstrom Kimom a s jednou z hviezd večera - Brazílčanom Cosmom.

Priamy prenos z podujatia môžete sledovať na www.huste.sk!