Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Na Domaši si volejbal zahrajú aj JOJkári na čele s Mečiarom. Začína sa turnaj v Tíšave
Zdielať na

Na Domaši si volejbal zahrajú aj JOJkári na čele s Mečiarom. Začína sa turnaj v Tíšave

Zdroj: TV JOJ

DOMAŠA / Nielen v Riu na olympiáde, ale tento víkend od 13.-do 14 augusta 2016 sa  o zlato  bude bojovať aj na východnom  Slovensku, na Domaši v rezorte Tíšava.

Na tradičnom turnaji Medzi stovkou účastníkov budú na slnkom vyhriatom piesku a  pod volejbalovými sieťami bojovať aj tváre televízie JOJ. Tentoraz okrem stálice a kapitána Janka Mečiara z Novín a našich redaktorov Martiny Molčanovej, Maji Pavlíkovej , či Doda Kačmáryho sme posily vytiahli priamo z kuchyne.

Od sporáka príde do kempu Tíšava na  Domaši zabojovať  aj jojkársky "kuchtík" Vilo Habo s manželkou a  synom Davidom.  Diváci budú môcť posúdiť, či to našim ide lepšie pred mikrofónom a spomínaným Habovcom v kuchyni ako na plážovom ihrisku.

Keďže už ide ošiesty ročník, možno povedať, že sa tím televízie JOJ posúva od najnižšej priečky nahor a po vlaňajšku skončil v silnej konkurencii až na ôsmom mieste. Samozrejme - vítaní sú aj diváci, ktorí televíznych "športovcov" povzbudia.

Pavol Pelák - majiteľ rezortu si bez TV JOJ cupu sezónu na Domaši už nedokáže predstaviť aj tento rok pripravil na oslavu tohto športovo - zábavného sviatku kopec prekvapení.

"Začneme už po finále turnaja v sobotu večer veľkolepou zábavnou šou, s kapelami a samozrejme príjemnými ľuďmi, ktorí sa u nás rok čo rok stretávajú. Oplatí sa prísť už aj cez deň , ak chcete vidieť Jojkárov, ako bojujú proti profíkom. Množstvo atrakcií je počas dňa prichystaných aj pre naše ratolesti." opisuje Pelák. 

Súvisiace články