Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vlhová bude na Jasnú spomínať dlho, aj na dovolenke v Dubaji
Zdielať na

Vlhová bude na Jasnú spomínať dlho, aj na dovolenke v Dubaji

BRATISLAVA / Dvadsaťročná lyžiarka z Liptova Petra Vlhová má po sezóne. Dopraje si zaslúžený oddych v Dubaji a cestou na dovolenku sa zastavila aj v televízii JOJ.

Akoby nemala adrenalínu dosť, vyskúšala si aj lietanie vo vzdušnom tuneli. "Je to adrenalínový šport a tie ja mám rada," hovorí Petra Vlhová. "Je to niečo úplne iné a ja verím, že si to zopakujem," dodala. 

Pri rýchlosti vetra 200 kilometrov za hodinu je dôležité mať zatvorené ústa. "Akonáhle otvoríte ústa, sliny lietajú všade okolo vás," hovorí inštruktor Peter Lukáč.

Fanúšikov si zapamätá

Hoci bol Svetový pohár v Jasnej bol pred viac ako dvomi týždňami, Petra naň spomína s radosťou. Najviac jej zostala v pamäti atmosféra. "To, čo vytvorili naši fanúšikovia, to si budem pamätať do konca života," spomína slovenská lyžiarka.

Pozrite si reportáž Antona Adamčíka:

Dovolenka a učenie

Petra si ide oddýchnuť do slnkom zaliateho Dubaja. "Ideme do tepla, idem si trochu oddýchnuť a potom musím študovať, lebo ešte študujem na hotelovej akadémii štvrtý ročník," opisuje plány po sezóne Vlhová.

Kým sa 20-ročnáLiptáčka ponorí do učebníc, určite si v ešte neraz premietne úspešnú sezónu. V nej prekonala aj svoje najoptimickejšie ciele.

"Mala som nejaké ciele, ktoré som chcela splniť. Ale, že by som si dala cieľ splniť svetový pohár vyhrať túto sezónu, tak to určite nie," hovorí Vlhová.

V minulej sezóne Petra ukázala svoj potenciál. Súperky vedia, že v tej nasledujúcej s ňou musia vážne počítať:

Zdielať na

Súvisiace články