Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Bývalého majstra Slovenska v boxe našli zastreleného
Zdielať na

Bývalého majstra Slovenska v boxe našli zastreleného

BRATISLAVA / Niekoľkonásobného majstra Slovenska a Československa v boxe našli zastreleného v Topoľnici pri Galante. Objavila ho náhodná okoloidúca neďaleko železničnej stanice.

Nehybné telo muža našli za domom pri poli. Na príjazdovej ceste stálo aj jeho auto.

Podľa informácií TV JOJ 52 ročný Imrich z Galanty ho tam zrejme odparkoval. Mal nastúpiť do práce a ešte o pol ôsmej telefonoval s kolegom, o pol hodinu mal telefón už nedostupný.

Obyvatelia z okolitých domov tvrdia, že počuli v tom čase aj výstrel, avšak nevenovali tomu pozornosť, keďže si mysleli, že sa ozval z blízkej strelnice.

Nezvestnosť muža na políciu nahlásila jeho manželka. Našli ho mŕtveho.

Muž ležal za plotom len niekoľko desiatok metrov od svojho auta. To bolo zaparkované len kúsok od miestnej železničnej stanice. Nikto z miestnych si nič nevšimol.

Mal zbraň

Privolané policajné hliadky na mieste podľa informácií TV JOJ našli aj strelnú zbraň, ktorú mal v legálnej držbe.

Obhliadajúci lekár cudzie zavinenie vylúčil a nariadil pitvu.

Podľa informácií TV JOJ muža pred tragédiou stretlo niekoľko známych a podľa ich slov, si na ňom žiadne zvláštne správanie nevšimli. Prečo sa muž rozhodol vziať si život, policajti zisťujú.

Polícia začala trestné stíhanie pre usmrtenie.

Podľa informácií TV JOJ ide o dvojnásobného majstra Slovenska a Československa v boxe. V minulosti pracoval v Galante ako mestský policajt a teraz ako SBS-kár. 

Pozrite si reportáž: