Polojasno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Tréner ako akčný hrdina. Fanúšik vtrhol na ihrisko, tak dostal komplet servis
Zdielať na

Tréner ako akčný hrdina. Fanúšik vtrhol na ihrisko, tak dostal komplet servis

OHIO / Moment, ktorý priniesol v zámorí zápas univerzitných tímov v americkom futbale, videlo na stránke youtube.com takmer 8 miliónov ľudí. A vyvolal aj množstvo protichodných diskusií.

Počas duelu univerzitných tímov Ohio State a Cincinnati vbehol na hraciu plochu jeden z divákov. 21-ročný Anthony Wunder, študent na Ohio State University. To, že mal na sebe dres svojho univerzitného mužstva, mu ale nijako nepomohlo.

Trénerko si v tom doslova bahnil...

Asistent kondičného trénera Ohio State University Anthony Schlegel totiž nemal pre jeho výstrelok ani kúsok pochopenia. Tento bývalý hráč v sebe akosi nezaprel inštinkty linebackera a votrelec na hracej ploche nemal žiadnu šancu. 33-ročný Schlegel, ktorého v roku 2006 draftovali New York Jets zo 76. miesta, by si ešte očividne občas rád zahral... V NFL sa nikdy síce nepresadil, no o nešťastného mládenca sa postaral priam dokonale. A nemal žiadne zľutovanie. Najprv ho zložil na trávnik, potom ho z neho upratal ťahajúc ho za golier ako nejakého prváčika... Okrem tejto príučky však študent Anthony Wunder dostal ešte jeden trest. A ten ho asi mrzí viac. Prišiel o štipendium na univerzite...