Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Jágrov recept Soukalovej: Nabudúce choď naostro!
Zdielať na

Jágrov recept Soukalovej: Nabudúce choď naostro!

ČERVENÁ POĽANA / Český hokejista Jaromír Jágr ponúka svojej krajanke Gabriele Soukalovej riešenie, ako v najbližších biatlonových pretekoch vybabrať s neposlušnou spodnou bielizňou.

Plavovláska po utorňajších stíhacích pretekoch na 10 km na zimných olympijských hrách v Soči prezradila, že si jednostaj musela naprávať nohavičky, čo ju obralo o lepší čas.

"Skvelý výkon. Z 29. miesta na štvrté, klobúk dolu. A to vravela, že počas pretekov jej padali nohavičky, ináč by bola rýchlejšia. Gabino, ak je to pravda, tak nabudúce musíš ísť 'naostro' a máme ZLATO :)))," napísal 41-ročný krídelník na Facebooku.

"Máme biele kombinézy, tak sme si museli zaobstarať niečo, čo nebude presvitať. Bola som opatrná a nechcela som, aby servismani a ľudia okolo trate videli... Videli to priehľadné. Tak som si to musela stále narovnávať," komentovala s úsmevom Soukalová.

Víťazkou utorňajšej stíhačky sa stala suverénna Bieloruska Daria Domračevová. Slovenka Anastasia Kuzminová dobehla na šiestej pozícii, hoci štartovala s náskokom približne dvoch desiatok sekúnd ako prvá.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK

Súvisiace články