Oblačno
16°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Až príliš živý vstup! Sneh - dokonalý na beh! A - tresk na kríže!
Zdielať na

Až príliš živý vstup! Sneh - dokonalý na beh! A - tresk na kríže!

PORTLAND / Zákon schválnosti - to vám je veľká koťuha! Na vlastnej koži a pred zrakmi tisícok divákov sa o tom presvedčila rekreačná bežkyňa v americkom meste Portland. Kúzlo nechceného sa postaralo o jej naozaj jedinečný výstup v živom vstupe jednej z miestnych televíznych staníc.

Jej reportérka oslovila v zasnežených uliciach mesta počas mrazivého večera športujúcu dvojicu, ktorú ani zimné počasie neodradilo od pravidelnej dávky behu. Práve naopak, sympatická mladá žena po otázke reportérky, ako sa im behá po snehu, odvetila, že: "na behanie je to dokonalý povrch".

Dokonalý ľad je vystavil STOP...

No a aby ľudí presvedčila, že netára len tak do vetra, po svojej vysmiatej odpovedi sa rozbehla po zasneženej ceste. To, že je na nej aj ľad, si akosi nevšimla. Šmykla sa, nohy jej v priamom prenose vyleteli do vzduchu a poriadne si udrela chrbát i hlavu. Pohyb rukou na narazené kríže bol veľavravný, späť na nohy jej pomáhal partner. A hoci po tom, ako za ňou reportérka zakričala otázku, či je v poriadku, ukázala zdvihnutý palec, dopravná značka STOP po pravej strane bola doslova do písmena symbolická...

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Portland_sneh_beh_pád

LiveLeak.com

Súvisiace články