Oblačno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
VIDEO. Výstup na Alpe D´Huez? Sagan bez rúk na zadnom kolese
Zdielať na

VIDEO. Výstup na Alpe D´Huez? Sagan bez rúk na zadnom kolese

ALPE D´HUEZ / Cyklisti na najslávnejších pretekoch Tour de France absolvovali vo štvrtok jednu z nájnáročnejších etáp. Výstup na Alpe D´Huez. Slovenský cyklista Peter Sagan potvrdil svoju pozíciu vedúce jazdca v bodovacej súťaži a opäť pobavil divákov.

Počas výstupu na zadnom kolese

Petra Sagana vyburcovali diváci a ten okolo nich priešiel na zadnom kolese. Sagan totiž stále tvrdí, že cyklistka je zábava a treba baviť ľudí.

"Vždy hovorím, že cyklistika je vášeň a zábava. Ľudia okolo trate ma povzbudzovali a podporovali ma. Aj touto formou som im chcel poďakovať," tvrdil Peter Sagan na oficiálnom webe tímu Cannondale po nedeľnej etape, kedy taktiež rovnakým spôsobom pobavil fanúšikov cyklistiky.

Kráľovskú etapu vyhral Francúz Riblon

Štvrtkovú kráľovskú etapu 100. ročníka Tour de France, ktorá viedla z Gapu na vrchol Alpe d´Huez a merala 172,5 km vyhral domáci jazdec Christophe Riblon.

32-ročný jazdec tímu Ag2r napravil chuť domácim fanúšikom a vybojoval pre Francúzsko prvé tohtoročné víťazstvo. Peter Velits ( Omega Pharma-Quick Step) skončil na 47. mieste, Peter Sagan (Cannondale), skončil 114. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

SITA

youtube

Súvisiace články