Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Sagan (23) je chodiacou reklamou Slovenska, pozrite sa...
Zdielať na

Sagan (23) je chodiacou reklamou Slovenska, pozrite sa...

AJACCIO / Ak sa na Tour de France hoci koho opýtate, kto je to Peter Sagan, každý vám takmer vysype jeho životopis. Sagan je prosto hviezda! A chodiaca reklama pre Slovensko.

Dopingové súvislosti Tour

Tím Orica GreenEDGE v pondelok zaznamenal prvý etapový triumf na Tour de France, keď Austrálčan Simon Gerrans zdolal vo finiši tretej etapy o galusku Slováka Petra Sagana. šéf Orica Matt Whitem sa priznal k dopingu. Jeden z bývalých kolegov Lancea Armstronga pomáha antidopingovým agentúram pri vyšetrovaní iných ľudí spojených s cyklistikou.

Slovák Sagan hovorí, že on na doping nemieni ani pomyslieť. A aj to mu pridáva body. Je doslova chodiacou reklamou. "Ja som z Dánska, samozrejme poznám Sagana, je to vynikajúci jazdec, viem, že je zo Slovenska," hovorí jeden z fanúšikov.

Reklama menom Sagan

Korzické fanúšičky všetkých kategórií pritiahol na svoju stranu vyslovene za pár hodín. Manažér a otec Petra Sagana sa na Korzike stali až celebritami

"Keď sme boli v Porto Viecho, tam nás hneď poznali a chceli sa fotiť. Priali veľa úspechov a hlavne aby ten zelený dres Peter obhájil a priniesol až do Paríža," opisuje manažér Petra Sagana Jozef Korbel.

Peter Sagan preslávil Slovensko po celom svete a takúto reklamu nám urobili snáď už iba hokejisti...

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

sita, Sagan obliekol zelený dres

Súvisiace články