Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Martikán (33) priniesol medailu domov. Takto sa oslavovalo
Zdielať na

Martikán (33) priniesol medailu domov. Takto sa oslavovalo

Liptovský Mikuláš privítal svojho už stabilného hrdinu. Michal Martikán priniesol medzi rodákov bronzovú olympijskú medailu a bola to veľká sláva.... Nechýbal pritom ani reportér Roman Gaduš.

Búrlivá vďaka od rodákov

Pod Tatrami praskali opäť raz ušné bubienky. Z jednoduchého dôvodu. Keď vystúpil na pódium v zaplnenom centre Liptovského Mikuláša Michal Martikán, každý jeden prítomný ho búrlivo privítal. Gratulácie nemali konca, vodnoslalomárska legenda nesklamala.

Mišo Martikán priviezol domov už 5 olympijskú medailu. "To sú veci, ktoré ma veľmi tešia, že sa mi podarilo niekoho potešiť s týmto výkonom, výsledkom, s touto bronzovou medailou a s tou celou sériou, ktorá sa mi podarila na piatich olympiádach," usmieval sa bronzový Michal.

Čaká ho dovolenka s rodinou

Ešte bujarejšie bolo privítanie v mikulášskej lodenici. Bronzový olympijský medailista otváral jedno šampanské za druhým. Verní fanúšikovia pripravili Martikánovi tortu so všetkými medailami, ktoré z olympiád doniesol a Mišo už mohol rozmýšľať, kam sa vyberie na zaslúženú dovolenku. "To ešte neviem, niekde k vode samozrejme. Podstatné je to, že budem s rodinou." Na žiadosť rodinky to bude zrejme voda morská...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články