Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Princ William (30) ako futbalista. Prirovnal sa k žirafe na ľade
Zdielať na

Princ William (30) ako futbalista. Prirovnal sa k žirafe na ľade

Futbal je vraj hra pre všetkých. Táto hra je najppulárnejšiou na celom svete a rajú ju mladí aj starí. Britský vojvoda z Cambridge William si tak zahral futbal tiež. Síce nie jeho silnou stránkou, no výzvy sa nezľakol. V predvečer otvorenia londýnskej olympiády sa William popasoval s futbalovými prekážkami a zaútočil na prázdnu bránu. Takto to dopadlo...

Ja a futbalista? Skôr žirafa na ľade

William neskóroval ani na prvý, ani na druhý pokus. A teda David Beckham by z neho nebol. Publikum ho však ocenilo potleskom. Po miernom tréningu sa prirovnal k žirafe na ľade. Mladým ľuďom, medzi ktorých prišiel propagovať šport, aspoň dokázal, že nedostatok talentu nemusí človeka odradiť. "Vidieť ma na futbalovom trávniku nie je nikdy pekný pohľad. Prirovnal by som to k žirafe na ľade- A je to menej trápne, ako vidieť môjho brata, ktorý podvádza na ceste stať sa najrýchlejším mužom planéty," povedal princ William.

Harry porazil Bolta

Princ narážal na bratove nedávne stretnutie s Usainom Boltom, v ktorom Harry vyštartoval skôr než najrýchlejší muž sveta. Harry sa počas svojej cesty do Karibiku zastavil na Jamajke a v hlavnom meste Kingstone si zabehal a zapózoval s najrýchlejším mužom planéty. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články