Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Princ Harry zdolal v priamom šprintérskom súboji Usaina Bolta!
Zdielať na

Princ Harry zdolal v priamom šprintérskom súboji Usaina Bolta!

Britský princ Harry zdolal v bežeckom súboji na dráhe atletickú hviezdu Usaina Bolta.

Harry sa počas svojej cesty do Karibiku zastavil na Jamajke a v hlavnom meste krajiny Kingstone si v utorok zabehol a zapózoval s najrýchlejším mužom planéty. Informovali o tom AIPS Media a Omaha.com.

Aktéri absolvovali na dráhe beh na približne 20 m, v ktorom Bolt s úsmevom vypustil úvod a nechal britského princa vyhrať. Princ Harry bežal v čiernych teplákoch a čierno-zeleno-žltom tričku s nápisom Jamajka. Po víťazstve zapózoval ako Bolt.

"Jamajka je atletická veľmoc. Musím uznať, že sotva trojmiliónová krajina je zásobárňou šprintérskych hviezd," povedal princ Harry a následne adeptom jamajskej atletiky adresoval ďalšie slová: "Nechoďte do Ameriky a nebehajte za ňu. Vaša krajina potrebuje váš talent."

Princ Harry je na turné v Karibiku v rámci osláv 60 rokov od nástupu Alžbety II. na britský trón. Dvadsaťsedemročný člen kráľovskej rodiny sa už predtým zastavil na Bahamách a v Belize. Jamajka získala nezávislosť od Veľkej Británie v roku 1962, ale stále uznáva Alžbetu II. ako hlavu štátu.

sita