Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
ZOZNAM. Na olympiáde chcú zarobiť títo podvodníci
Zdielať na

ZOZNAM. Na olympiáde chcú zarobiť títo podvodníci

Na olympijské hry v Londýne sa pripravujú aj podvodníci. Polícia varuje, že v obehu sú falošné vstupenky, aj pochybné internetové stránky, ktoré ich ponúkajú.

Pozor na príliš lacné vstupenky

Nekalé praktiky zaznamenali britskí kriminalisti na viacerých webových stránkach, ktoré majú pochybnú existenciu. Pri nákupe lístkov na niektoré z podujatí olympijských hier prostredníctvom internetu sa preto môžete vystaviť riziku, že prídete o stovky eur.

"V súvislosti s blížiacimi sa olympijskými a paraolympijskými hrami v Londýne, britská polícia zaznamenala nárast počtu podvodov pri predaji vstupeniek," informoval hovorca prezídia policajného zboru Michal Slivka. Policajný pridelenec v Londýne varuje Slovákov, aby pri kúpe lístkov nenaleteli podvodníkom. Tí môžu v snahe nalákať čo najviac ľudí, ponúkať lístky za nižšie ceny.

Použite iba oficiálnu adresu

Ľudia by si mali preto radšej lístky kupovať prostredníctvom jedinej oficiálnej adresy, či pomocou príslušného olympijského výboru. "Britskí kolegovia nám poskytli niekoľko podvodných internetových adries, kde neodporúčajú vstupenky na olympijské hry zakúpiť," dodáva Slivka. Tí, čo smerujú v najbližších dňoch do Veľkej Británie, by mali počítať s detailnejšími pasovými kontrolami a možným zdržaním. Pozor si treba dať aj pri kúpe leteniek či rezervácii hotelov.

Zoznam podozrivých stránok

www.euroteam.net

www.tixnet.com

www.olympicticket.info

www.euroteam.info

www.euroteamticket.com

www.2012tickets.org

www.londonsummergames.net

www.londonsummergames.org

www.euroteam.travel

www.worldticketservice.net

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články