Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kdeže je tá olympijská dedina? Austálčanov sa nepýtajte, zablúdili!
Zdielať na

Kdeže je tá olympijská dedina? Austálčanov sa nepýtajte, zablúdili!

Napriek tomu, že organizátori olympiády hlásia stopercentnú pripravenosť, predsa len sa chybička stala. Autobus s austrálskou výpravou nevedel trafiť do olympijskej dediny.

Zatiaľ čo na letisku prebehlo preberanie batožiny a vybavovanie dokladov bez problémov, cestou do olympijskej dediny austrálska výprava veľmi rýchlo zistila, že sa tak skoro do nej nedostane.

Vodič nevedel použiť GPS

Podľa šéfa olympijského tímu Austrálie, Nicka Greena "sa vodič priznal, že absolvuje túto trasu prvýkrát a nikto mu nevysvetlil, ako funguje GPS."
A tak mu pomáhal fyzioterapeut austrálskej reprezentácie, ktorý využil navigáciu vo svojom telefóne.

Nestalo sa im to prvýkrát

Nick Green však z toho nerobil veľkú vedu, keďže sa im to nestalo prvýkrát: "Veď podobné problémy sme riešili počas olympiády aj v Sydney. A keď to vezmem z druhej strany - mali sme zadarmo turistickú prehliadku Londýna." Možno trošku pridlhú, ak vezmeme do úvahy, že trvala 4 hodiny.

Organizátori sa Austrálčanom ospravedlnili a sľúbili, že nič podobné sa už nestane. No medzitým sa autobusová tour Protinožcov po Londýne stala vďačným sústom tak sociálnych sietí ako aj medzinárodných medií.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie