Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Olympionikom stúpa adrenalín. Pred Londýnom majú minimum času na zábavu
Zdielať na

Olympionikom stúpa adrenalín. Pred Londýnom majú minimum času na zábavu

Olympiáda je vrcholom pre každého športovca, preto istá nervozita neobíde nikoho. Či sa už na nej zúčastnil alebo ešte nie. Adrenalín stúpa, veď do začiatku najväčšieho športového sviatku zostáva mesiac.

"Najlepší relax je, keď aspoň na chvíľku vypnete a bavíte sa nie o kanoistike, ale o niečom inom," povedala kajakárka Martina Kohlová. Slovenskej dvojici kajakárok tak prišlo vhod trošku rozptýlenia, a to vďaka foteniu.

Nanajvýš si upletú vrkoč

"Ja si myslím, že pre každú babu je príjemné, keď ju nalíčia, upravia, odfotia," dodala Kohlová. Počas sezóny majú totiž šminky odložené a nanajvýš si navzájom zaplietajú vlasy. "Ja si mihalnice väčšinou maľujem skoro každý deň. je to vodeodolná špirála, takže to vôbec neprekáža, ale že by sme riešili nejaké make-upy či tiene, tak to asi nie," povedala Ivana Kmeťová.

No aj keď spotené či mokré, dievčatá pútajú pozornosť dokonalými postavami  i svalmi. "Kajakárky majú síce väčšie chrbáty než ostatní, ale veľa kajakárok má veľmi peknú postavu a myslím si, že viacerým chalanom sa páčia také športové postavy," hovorí Kmeťová.

Partnerov majú vodákov

A to isté platí 100 percentne aj o ich mužských kolegoch. "Naozaj sú v kanoistike veľmi pekné mužské postavy, takže sa máme na čo pozerať," povedal Ivana. "Každá máme rôzny vkus. Všetko však ostáva iba pri tom pozeraní, obe máme doma partnerov," uzavrela Kohlová. Mimochodom, obaja sú taktiež od vody.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články