Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Buď hokejky alebo lapačky. Majú brankári v NHL kúzelnícky kurz?!
Zdielať na

Buď hokejky alebo lapačky. Majú brankári v NHL kúzelnícky kurz?!

DETROIT / Pre Detroit Red Wings to bol proti Washingtonu jubilejný 3000. domáci zápas v NHL. K úctyhodným okrúhlinám "červeným krídlam" svojsky zagratuloval aj český brankár Capitals Michal Neuvirth. Ten ponúkol publiku v Joe Louis Arene naozaj lahôdkový zákrok! Hoci, diváci by boli isto radšej, keby puk po tutovke Švéda Gustava Nyquista skončil v sieti...

Je za nami prvý mesiac nového roka a po ňom sa zdá, že brankári z NHL chodia vo voľnom čase do čarodejníckeho krúžku... Po ich kúzlach s hokejkami či lapačkami sa totiž tají divákom dych!

Štyria brankári verzus zúfalí útočníci...

Ako prvý im ho vyrazil brankár Buffala Ryan Miller, ktorý tenisovým úderom hokejkou úplne detronizoval Bielorusa Grabovského. Útočník Washingtonu už počítal s istým gólom. Viac TU. Potom sa predviedol s hokejkou sťaby kúzelníckou paličkou gólman Vancouveru Roberto Luongo. Ten dokázal zabrániť gólu "olejárom" z Edmontonu artisticko-bejzbalovým zákrokom. Viac TU. No a deň pred Čechom Neuvirthom sa rovnako ako on zaskvel svojou lapačkou Dán Frederik Andersen z Anaheimu. On znemožnil skúseného kanoniera Philadelphie Vincenta Lecavaliera. Viac TU. Teraz prišla lapačka z ríše sci-fi v podaní Michala Neuvirtha... Takže, nech sa páči!

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Hokej_Neuvirth vs Nyquist_lapačka

isifa.com

Súvisiace články