Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
VIDEO. Čáry-máry brankára Luonga! Puk odpálil ozaj nevídane
Zdielať na

VIDEO. Čáry-máry brankára Luonga! Puk odpálil ozaj nevídane

VANCOUVER / Zo zámorskej NHL príde raz za čas taký zákrok brankára, ktorý nadchne každého fanúšika hokeja. Dnes v noci predviedol jeden ozaj neobvyklý, ktorým zdvihol divákov zo sedadiel, gólman Vancouveru Canucks Roberto Luongo.

Stalo sa to v nočnom zápase "kosatiek" proti Edmontonu. Siedmy tím Západnej konferencie nastúpil doma proti poslednému a s "olejármi" mal podľa predpokladov vyhrať. Nestalo sa, a to ešte skúsený kanadský brankár Vancouveru Roberto Luongo čaroval so svojou hokejkou.

Žiadny bejzbalista by sa nehanbil...

Necelých štrnásť minút pred koncom tretej tretiny prehrávali domáci 2:3 a Edmonton navyše spriadal ďalšiu útočnú akciu. Obranca Oilers Justin Schultz napriahol od modrej čiary a jeho strelu tečoval medzi kruhmi Boyd Gordon. Puk sa však odrazil do vzduchu a oblúčikom ponad Luongovu hlavu padal za jeho chrbát. Brankár olympijských víťazov z roku 2010 však zareagoval bleskurýchlo. Vrhol sa dozadu a v záklone odpálil hokejkou letiaci puk mimo troch žrdí! Keď však už v bráne počas domácej power-play nebol, uzavrel David Perron na konečných 4:2 pre Oilers.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Hokej_NHL_Roberto Luongo_zákrok

isifa.com

Súvisiace články