Polojasno
14°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
VIDEO. Millerov zákrok roka! Grabovskij si mohol trhať vlasy...
Zdielať na

VIDEO. Millerov zákrok roka! Grabovskij si mohol trhať vlasy...

WASHINGTON / Bol to zákrok, po ktorom ostali diváci v hale Verizon Center v nemom úžase. Brankár Buffala Ryan Miller vykúzlil na ľade Washingtonu svojou hokejkou kúsok, ktorým zobral domácim takpovediac istý gól!

Navyše sa to stalo dve minúty aj 13 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času za nerozhodného stavu 1:1.

Ako kedysi tenista Becker...

Ruská hviezda Capitals Ovečkin vypálila od mantinelu a gólman Miller vyrazil puk priamo pred číhajúceho Bielorusa Michaila Grabovského. Ten ho dorážal zblízka do poloodkrytej brány Buffala. Zamieril k pravej žrdi a v hlave mu už isto bežal film, ako sa teší z víťazného gólu v zápase. Omyl! Brankár Sabres sa vrhol ako tiger a letiaci puk odpálil zo vzduchu svojou širokou hokejkou. Zámorskí komentátori to hneď prirovnali k legendárnym rybičkám tenistu Borisa Beckera na sieti...

Nolan zákrok roka naživo nevidel

33-ročný Ryan Miller zlikvidoval v súboji proti Capitals 28 z 29 striel súpera, navyše si poradil so všetkými tromi samostatnými nájazdmi a mal tak veľký podiel na víťazstve "šablí". Niet divu, že ho vyhlásili za prvú hviezdu zápasu. "Akurát som sa pozeral do papierov na zloženie jednotlivých útokov, keď mi chlapci povedali, že som prišiel o zákrok roka. Ryan chytal opäť vynikajúco," pochválil ho tréner Buffala Ted Nolan.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Hokej NHL_Ryan Miller_Ovečkin

isifa.com

Súvisiace články