Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hokejista Koleno (21) je za mrežami, chce žiadať o milosť
Zdielať na

Hokejista Koleno (21) je za mrežami, chce žiadať o milosť

TRENČÍN / Hokejista František Koleno, ktorý dostal za útok na verejného činiteľa 8 rokov nepodmienečne, si už niekoľko hodín odpykáva trest. Policajti ho zbalili v noci z utorka na stredu. Podľa našich informácií sa mal predtým zdržiavať v Nitre, ale keď sa dozvedel, že po ňom polícia pátra, pred väznicu sa prišiel odovzdať dobrovoľne

Prišiel pred väznicu 

21-ročný hokejista, ktorého krajský súd v Trenčíne poslal za mreže na osem rokov, je už vo väzení. Mladík prišiel pred väznicu aj s jeho otcom a nekládol žiadny odpor. Z ilavskej väznice ho prevezú do zariadenia s najnižším stupňom stráženia. Tam si odpyká osemročný trest.

František Koleno sa za mreže dostal potom, ako v bare v Považskej Bystrici napadol dvoch ľudí a následne aj policajnú hliadku. Zasahujúcu policajtku kopol do kolena a vážne ju zranil. VIAC TU. 

Psychicky na dne...

Televízia JOJ priniesla v utorok (19.11) informácie, že príbuzní majú strach o mladíkov život. "Je vo veľmi zlom stave. Nechce jesť, je nervózny. Je to veľký trest, nespravodlivý," povedal Františkov otec. Rozhovor nájdete TU. 

Mladík bude môcť o podmienečné prepustenie požiadať po odpykaní 2/3 trestu. Hokejista sa spolieha na to, že sa na slobodu dostane skôr. Chce podať odvolanie na najvyšší súd a požiadať o milosť prezidenta SR Ivana Gašparoviča. Za mladým športovcom stojí aj slovenská verejnosť.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

FACEBOOK

Súvisiace články