Polojasno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Hokejista Koleno (21) po útoku na policajtku: Strach o život!
Zdielať na

Hokejista Koleno (21) po útoku na policajtku: Strach o život!

TRENČÍN / Za bitku v bare a následný útok na policajtov ho čaká 8 rokov za mrežami. Mladý hokejista z Považskej Bystrice by mal do väzenia nastúpiť v najbližších dňoch. Teraz je to v podstate už len čakanie na poštára s rozsudkom. Príbuzní mladíka sa boja o jeho život. Podľa nich je totiž psychicky na dne.

Otec: je na tom zle...

Incident, ktorý sa odohral pred tanečným klubom zmenil Františkovi celý život. Podľa príbuzných sa po vynesení rozsudku psychicky zrútil. "Je vo veľmi zlom stave. Nechce jesť, je nervózny. Je to veľký trest, nespravodlivý," opisuje Františkov otec.

Do problémov sa dostal potom, ako sa v bare pobil s dvomi mladíkmi. Jednému z nich vybil zub. Na miesto dorazili muži zákona. "Jeho správanie bolo viac ako nepríčetné. Nasledovali výzvy, aby ukázali doklady s tým, že oni sa otočili a začali mieriť útok na nás," tvrdí napadnutá policajtka.

Kládol odpor, tvrdí polícia

Podľa policajtky mladíci nereagovali na žiadne výzvy. Použili teda slzotvorný plyn. Potom ona spacifikovala mladého hokejistu. Ležal tvárou na zemi a neustále kládol odpor.

"Som mu išla nasadiť putá. On sa stále mykal, vymrštil sa a ja som cez neho prepadla. Ležala som na zemi, on vstal, pozrel sa mi do očí a nasledoval kopanec do kolena," dodáva policajtka.

Strach o život

Mladého hokejistu poslal súd za mreže na osem rokov. Nastúpiť do väzenia by mal v najbližších dňoch. Jeho rodičia sa boja, aby si nesiahol na život.

Koleno na minulotýždňovom pojednávaní chýbal. Jeho obhajca Marcel Péli to ospravedlňoval jeho zlým psychickým stavom. "Je to veľké sklamanie, mysleli sme si aj ja, aj klient, že ten trest bude podstatne nižší. Takýto vysoký trest nikomu neprospeje," povedal obhajca Marcel Péli po vynesení rozsudku. VIAC TU.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK!

FACEBOOK

Súvisiace články