Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Slovan začne European Trophy 9. augusta proti Viedni
Zdielať na

Slovan začne European Trophy 9. augusta proti Viedni

Zdroj: sita, HC Slovan Bratislava v KHL

BRATISLAVA / Hokejisti Slovana Bratislava začnú účinkovanie v letnej súťaži European Trophy 9. augusta, keď doma privítajú UPC Viedeň Capitals.

Účastník Kontinentálnej hokejovej ligy odohrá v rámci European Trophy celkovo osem zápasov. Doma sa stretne aj 13. augusta so Spartou Praha a o dva dni neskôr s Pirátmi Chomutov. V Slovnaft aréne by sa mal Slovan predstaviť aj 30. augusta a 1. septembra proti švédskym mužstvám HC Linköping a HV 71, keďže však v tom čase bude v hale iný program, vedenie klubu hľadá nové dejisko. Zimný štadión V. Dzurillu v Ružinove nespĺňa kapacitné kritériá pre zápas European Trophy, do úvahy preto prichádzajú arény v Skalici a v Piešťanoch.

Okrem domácich zápasov nastúpi Slovan aj trikrát u súperov. Najskôr 17. augusta v odvete vo Viedni proti Capitals, potom 23. augusta vo fínskej Jyväskylä a o deň neskôr na ľade KalPy Kuopio. Slovanisti už v súčasnosti vedia, že 1. augusta sa v prípravnom dueli predstavia v Slovnaft aréne proti Spartaku Moskva.

Slovan bude hrať v European Trophy v rámci Južnej divízie. V poradí štvrtý ročník turnaja vyvrcholí 19. až 22. decembra na zatiaľ neurčenom mieste.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články