Jasno
18°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
EXKLUZÍVNE. Tomáša Tatara sme vítali na letisku vo Viedni
Zdielať na

EXKLUZÍVNE. Tomáša Tatara sme vítali na letisku vo Viedni

Piešťany, tešte sa! Hokejista Tomáš Tatar dnes ráno priletel do Viedne a už večer nastúpi v drese extraligového nováčika proti Skalici.

Keď sa v príletovej hale viedenského letiska zjavili nad hlavami cestujúcich konce hokejok, bolo jasné, že je medzi prichádzajúcimi aj strieborný medailista z posledných majstrovstiev sveta. "Tá cesta je vždy náročná. To nie je výhovorka, treba to rýchlo - dokedy je čas - zregenerovať a pripraviť sa na zápas," povedal bezprostredne po opustení útrob viedenského letiska Tomáš Tatar.

Proti Žigovi je to vždy zážitok

21-ročný útočník Detroitu nastúpi napriek dlhej ceste už dnes podvečer v Tipsport extralige za Piešťany proti Skalici. "Veľmi sa na to teším. Je to nový klub v slovenskej extralige, bude to pre Piešťany prvý zápas doma, dúfam, že atmosféra bude super."

Pre divákov na štadióne pri Sĺňave to bude o to zaujímavejšie, že rodiaca sa hviezda slovenského hokeja narazí na jeho legendu - Žigmunda Pálffyho. Tomáš Tatar: "Hrať proti Žigovi je vždy zážitok, pretože je to vynikajúci hokejista. Myslím si, že každý hokejista sa od neho ešte má čo naučiť."

Na Slovensku do 12. októbra

Za Piešťany by mal Tomáš hrať do 12. októbra, potom sa má hlásiť na farme Detroitu v Grand Rapids, keďže sa začne AHL. Čo očakáva od svojho pôsobenia na Slovensku, prečo si vybral práve Piešťany a aké sú jeho ciele s nováčikom, to si pozrite v dlhšej verzii nášho rozhovoru, ktorý vznikol hneď po Tomášovom prílete na letisku vo Viedni.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Tomáš_Tatar_letisko_Viedeň

TV JOJ

Súvisiace články