Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kopecký, Hossa či Tatar. Hviezdy deťom už v sobotu
Zdielať na

Kopecký, Hossa či Tatar. Hviezdy deťom už v sobotu

Hviezdy deťom - to je názov charitatívno-spoločenského podujatia, ktorého štvrtý diel sa uskutoční už 23. júna na Mierovom námestí v Trenčíne. Jeho súčasťou je aj turnaj futbalových a hokejových hviezd s osobnosťami televíznych obrazoviek, ktoré tentoraz reprezentuje tím TV JOJ.

Príde Kopecký, Hossa aj Tatar

Hviezdy deťom je charitatívny projekt, ktorý pomáha deťom v núdzi. Na tomto podujatí sa stretnú známe osobnosti s deťmi a fanúšikmi priamo v centre Trenčína, kde bude postavená plocha s umelým trávnikom. V uplynulých rokoch akciu podporili známi futbaloví reprezentanti Martin Škrtel, Marek Hamšík, Stanislav Šesták, Filip Hološko či hokejové hviezdy z NHL Marián Hossa, Marián Gáborík,  Ľubomír Višňovský, Jaroslav Halák a ďalší. 

Hviezdy deťom...

Organizátorom charitatívneho podujatia Hviezdy deťom, na ktorom sa počas prvých troch ročníkov vyzbieralo viac ako 25 000 eur, je futbalový klub AS Trenčín. Tentoraz sa na ňom predstaví aj tím osobností televízie JOJ.

„Sme veľmi radi, že môžeme podporiť momentálne najlepšie športovo-charitatívne podujatie na Slovensku. Tešíme sa na úžasnú atmosféru. Do Trenčína privezieme aj malé prekvapenie," sľúbil výkonný manažér Nadácie TV JOJ Ľuboš Sarnovský.

Moderátori a redaktori Jojky sa tak pokúsia presvedčiť súperov i divákov, že rovnako ako s mikrofónom pred kamerou vedia pracovať aj s loptou.

Na neľútostné súboje sa už tešia aj hokejisti Marián Hossa, Tomáš Kopecký či Tomáš Tatar, ktorí Vás na podujatie pozývajú.

Výťažok prerozdelí Nadácia TV JOJ. Viac o projektoch, ktoré podporujeme, ČÍTAJTE TU!

Vlani sa na akcii Hviezdy deťom v Trenčíne hokejista Marián Gáborík predstavil ako futbalový brankár

SITA

Súvisiace články