Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Tatar (21) a Hudáček (21) si užívajú. Ukázali aj lásku
Zdielať na

Tatar (21) a Hudáček (21) si užívajú. Ukázali aj lásku

Mladí hokejisti Libor Hudáček a Tomáš Tatar ukázali počas šampionátu, že právom patria do národného výberu. Nielen to sa im však počas šampionátu prihodilo. Stali sa novými modlami žien na celkom Slovensku.

A v momente, keď počas osláv na Námestí SNP ukázali svoje tanečné kreácie, ležalo im pri nohách celé Slovensko. Najmä tie nežnejšie polovičky našej republiky. A je pri tom úplne jedno či majú 20,40,60 alebo 80 rokov. Títo dvaja totiž opantali všetkých.

Ukáž mi lásku

Vďaka Hudáčkovi s Tatarom sa z pesničky, ktorú poznal málokto, stal behom pár minút hit. Tomáš Tatar zatancoval pred kamerou magazínu Top Star opäť. Asistovala mu naša moderátorka Stanka. "Mám rád zábavu a mám rád, keď sa ľudia usmievajú. Takže snažím sa robiť takú atmosféru všade, kde som," hovorí Tomáš Tatar.

Šoumeni šatne

Libor s Tomášom boli vyhlásení za zabávačov šatne. A tak po finále, kedy po prehre naši hokejisti chvíľu smútili, atmosféru rozprúdili práve oni. "Po finále boli všetci takí skleslí, ale sme si s Tomášom zapli pesničku a ukázali sme im," spomína Libor Hudáček.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

SITA

Súvisiace články