Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Weiss: 34 tisíc eur? Zarábam viac!
Zdielať na

Weiss: 34 tisíc eur? Zarábam viac!

Za vulgárne správanie voči médiám, za ktoré vedenie SFZ potrestalo Vladimíra Weissa pokutou 10 tisíc eur, sa tréner reprezentácie ospravedlnil.

Po tom, ako vedenie Slovenského futbalového zväzu potrestalo Vladimíra Weissa pokutou 10 tisíc eur za jeho vulgárne správanie voči novinárom, predstúpil reprezentačný tréner pred média. Tentoraz hovoril pokojne s rozvahou, bez výbuchov emócií.

Sedem dní po incidente, po ktorom okrem finančného postihu dostal aj posledné varovanie, priznal svoju chybu. A verejne sa ospravedlnil.

Pokoru v jeho výborne pripravenom prejave však často striedal pocit krivdy a sklamania z nespravodlivej kritiky zo strany médii,  ale aj odbornej verejnosti.

S bývalým spoluhráčom z bratislavského Interu - Ľubomírom Luhovým - si už zrejme na kávu nesadne...

O tom, že vzťahy vedenia Slovenského futbalového zväzu s reprezetnačným trénerom nie sú ideálne, svedčia viaceré jeho vyjadrenia.

"Ten konflikt sa začal po vlaňajších majstrovstvách sveta, po zverejnení finančných odmien pre slovenskú reprezentáciu. Nevadí mi zverejnenie financií, lebo ja som nič neukradol. Ani ja ani hráči. Naopak, do tejto republiky sme priniesli peniaze, ktoré sa tu zdaňujú. Priniesol som 150 miliónov z Ruska po mojom pôsobení v Saturne Moskovská oblasť a pomohol som slovenským klubom. Ľudská závisť plodí nenávisť a nenávisť je najhorším poradcom. Zverejnenie môjho platu a mojej zmluvy vidím ako účelovú vec, " tvrdí Vladimír Weiss.

Informáciu magazínu TREND, podľa ktorého je jeho mesačný plat 34 tisíc eur, ešte okorenil: "Zarábam viac!"

Vladimír Weiss ospravedlnenie + plat

sita - V. Weiss sa dnes médiám ospravedlnil

Súvisiace články