Polojasno
22°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Česi prehrali na Letnej so Škótskom, rozhodol Ikechi Anya
Zdielať na

Česi prehrali na Letnej so Škótskom, rozhodol Ikechi Anya

PRAHA / Českým futbalovým reprezentantom, sa nevydaril posledný domáci prípravný zápas pred blížiacimi sa majstrovstvami Európy

Česi prehrali v Prahe na Letnej so Škótskom, keď o výsledku rozhodol Ikechi Anya prienikom do rozhodenej obrany a presnou strelou už v 10. min. Krátko predtým Bořek Dočkal z priameho kopu opečiatkoval brvno hosťujúcej bránky. Českí štatistici si všimli, že ani v osemnástom zápase pod vedením trénera Pavla Vrbu si národný tím neudržal čisté konto. Českí futbalisti do začiatku záverečného turnaja ME (10. 6. - 10. 7.) odohrajú ešte tri zápasy, ten najbližší už v utorok 29. 3. vo Švédsku.

"Bol to zápas dvoch rozdielnych polčasov. V prvom sme hrali dosť kombinačne, súpera sme prevýšili v strede poľa, ale nevyužili sme žiadnu z nádejných situácií na strelenie gólu. Súper nás potrestal z prvej akcie, ktorú si utvoril. V druhom polčase sme chceli hrať jednoduchšie, viac priamočiaro, ale ukázalo sa, že tadiaľ cesta nevedie. Nepresadili sme sa v útočnej fáze, Škóti to v obrane zvládli bez chyby," uviedol tréner Čechov Pavel Vrba.

Súvisiace články