Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Weiss zdvihol varovný prst. Bilbao je malá Barcelona
Zdielať na

Weiss zdvihol varovný prst. Bilbao je malá Barcelona

Vyradením rímskeho AS a postupom do skupinovej fázy Európskej ligy síce urobili futbalisti Slovana Bratislava dieru do sveta, v domácej súťaži však v poslednom čase kráčajú od desiatich k piatim... A to ich vo štvrtok od 19.00 h na Pasienkoch čaká duel so španielskym klubom Athletic Bilbao!

V troch ligových zápasoch belasí nestrelili ani gól a získali v nich jediný bod. Fakty, ktoré pred stretnutím s nesmierne ťažkým španielskym súperom nie sú príliš povzbudivé. "Je pravda, že v kabíne je trošku nervozita. Naša ligová vizitka z posledného obdobia ozaj nie je dobrá," priznáva obranca Lukáš Pauschek a pokračuje: "Pred štvrtkovým zápasom to ale treba hodiť za hlavu a stopercentne sa sústrediť na duel s Bilbaom."

S každým súperom sa dá hrať

"Slovan musí podávať dobré výkony aj na domácej scéne, nielen na medzinárodnej. Je pravda, že som trochu zdvihol varovný prst. To ale platí pre všetkých v klube," vraví tréner Bratislavčanov Vladimír Weiss. "Na zápas sa tešíme. Bilbao je taká malá Barcelona, má vynikajúceho trénera Bielsu. Podľa mňa je to najlepší tréner na svete. S každým súperom sa ale dá hrať. Tak, ako s Rímom, aj teraz sa budeme snažiť o čo najlepší výsledok. Máme sa na čo tešiť, ideme sa zase niečo naučiť a to je dobré pre všetkých."

sita

Súvisiace články