Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
VIDEO. Lepší než Rooney? Holanďan nádherne trafil spoza polovice!
Zdielať na

VIDEO. Lepší než Rooney? Holanďan nádherne trafil spoza polovice!

MELBOURNE / Skúsený 34-ročný holandský stredopoliar Orlando Engelaar nemal síce gólovo chudobnú kariéru, no taký banán, aký zavesil teraz v drese austrálskeho klubu Melbourne Heart, asi ešte nedal!

Dnes skoro ráno nášho času hostil v 24. kole A-League jeho klub súpera Central Coast a v 34. minúte poslal domácich do vedenia Orlando Engelaar. Urobil to navyše vskutku úchvatným spôsobom.

Rooney ako inšpirácia?

Ktovie, či zopár hodín predtým sledoval priamy prenos zo zápasu anglickej Premier League West Ham - Manchester United, v ktorom otvoril skóre tiež ďalekonosnou parádou Wayne Rooney, no 199 centimetrov vysoký "tulipán" ho minimálne napodobnil. O Rooneyho zásahu, po ktorom na tribúne žasol aj jeho predchodca David Beckham, si pozrite viac TU.

Laserovo presná ľavačka!

Muž, ktorý nazbieral v rokoch 2007 až 2010 za holandskú reprezentáciu 14 štartov, sa dostal k odrazenej lopte pred stredovým kruhom a ešte predtým, než sa dostala na súperovu polovicu, ju ľavačkou fantasticky poslal do siete gólmana, ktorý bol priďaleko od svojej svätyne. A diskusia, či bol krajší gól Rooneyho alebo Engelaara, sa môže rozbehnúť na plné obrátky...

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_Orlando Engelaar_radosť

isifa.com

Súvisiace články