Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO. Wayne, to bola paráda! Beckham na tribúne tiež žasol
Zdielať na

VIDEO. Wayne, to bola paráda! Beckham na tribúne tiež žasol

LONDÝN / Ikona Manchestru United David Beckham sa na tribúne štadióna West Hamu v londýnskom Upton Parku škerila od ucha k uchu. Slávna "sedmička" červených diablov zároveň neveriacky krútila hlavou. Spôsobil to Beckhamov nástupca Wayne Rooney.

Všetci fanúšikovia Manchestru United sa totiž konečne usmievajú. Kým ešte v stredu mali čelá riadne zamračené, konečne aj pre nich v tejto sezóne zasvietilo slnko. Po vyradení Olympiakosu Pireus v osemfinále Ligy majstrov si dnes zverenci Davida Moyesa zgustli na "kladivároch".

Srdečný pozdrav od WR10...

No a Wayne Rooney im už v 8. minúte poslal cez pol ihriska do brány riadne kladivo! Neskutočným halfvolejom úplne domotal španielskeho brankára West Hamu Adriana. Kúsok za poliacou čiarou trafil Wayne loptu ideálne vonkajškom svojej pravačky a späť do medzi žrde trieliaci gólman domácich bol taký dezorientovaný, že spadol na zadok a za bránkovú čiaru takmer zároveň s loptou... Rooney perfektne nahradil zraneného autora hetriku proti Olympiakosu Robina van Persieho. Dal totiž ešte jeden gól a ManU vyhral 2:0.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_Wayne Rooney_palec hore

isifa.com

Súvisiace články