Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Stoch (23) je už v Solúne, hosťovanie na spadnutie
Zdielať na

Stoch (23) je už v Solúne, hosťovanie na spadnutie

SOLÚN / Ročné hosťovanie slovenského futbalového stredopoliara Miroslava Stocha z tureckého Fenerbahce Istanbul v gréckom PAOK Solún je na spadnutie.

Odchovanec nitrianskej futbalovej školy sa nachádza už v Grécku, kde ho čaká vstupná lekárska prehliadka a následne by mal podpísať kontrakt. Informácie prinieslo konto PAOK na sociálnej sieti. Stoch mal priletieť do Grécka vo štvrtok krátko po poludni. Fenerbahce sa s PAOK-om dohodlo na podmienkach hosťovania, grécky klub má opciu prípadný prestup v budúcom lete.

PAOK je úradujúci vicemajster Grécka

V aktuálnej sezóne 2013/2014 štartuje v Lige majstrov, kde v 3. predkole stroskotal na ukrajinskom tíme Metalist Charkov (0:2 doma, 1:1 doma).

Stoch v minulosti prešiel cez mládežnícke tímy FC Chelsea, pôsobil aj v holandskom FC Twente. Je úradujúcim držiteľom Ceny Ferenca Puskása od Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) za najkrajší gól roka. Dvadsaťtriročný stredopoliar sa pre viaceré prehrešky neobjavil v premiérovej nominácii nového trénera slovenskej reprezentácie Jána Kozáka na budúcotýždňový medzištátny prípravný zápas proti Rumunsku v Bukurešti (streda 14. augusta o 20.00 h SELČ).

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

sita - Stoch Fenerbahce

Súvisiace články