Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Tréner Weiss ide diskutovať s Kmotríkom
Zdielať na

Tréner Weiss ide diskutovať s Kmotríkom

Zdroj: sita - V.Weiss st. na lavičke Slovana

Tréner futbalistov slovenského corgoňligového tímu ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st. vyhlásil, že o jeho ďalšom osude v klube rozhodne diskusia s majiteľom "belasých" Ivanom Kmotríkom.

Slovanisti v sezóne 2011/2012 neobhájili minulosezónne double - v najvyššej domácej dlhodobej súťaži finišovali na 3. priečke, v Slovnaft Cupe stroskotali vo štvrťfinále na Senici.

"S majiteľom zhodnotím sezónu a prediskutujeme celú situáciu, pretože bude mať do toho čo povedať. Moje rozhodnutie sa bude odvíjať aj od majiteľovho, lebo je na ňom, akým smerom sa bude Slovan uberať. To, čo sme predviedli na jar, bola hanba ako pre mňa, tak aj preňho, Slovan i fanúšikov. Kritika musí byť veľká a ja ju beriem na seba. Z boja neodchádzam rád, no takto sa bojovať nedá. Hráči, ktorí majú pripravené dobré podmienky, na slovenské pomery dokonca nadštandardné, si nezaslúžia nosiť dres Slovana," cituje oficiálna klubová stránka Slovana 47-ročného Vladimíra Weissa st., ktorý nechce svoje rozhodnutie "šiť horúcou ihlou": "Pôjde o to, akú filozofiu Slovan zvolí. Hráči si však musia uvedomiť, že aj keď vlani získali double, bolo to preto, že Žilina si ho prehrala sama. Ja som im to pripomínal a tento rok bola situácia iná. Jedným z dôvodov našej zlej hry bola účasť v Európskej lige, ktorá nás stála mnoho síl a zranení. Ide síce o jeden z dôvodov, no nie je to ten najpodstatnejší, prečo hrajú tak, ako hrajú. Samozrejme, chyby som urobil aj ja a draho za ne platím. Doplatil na to však aj klub a Slovan nemôže ísť týmto smerom. Bude to na dlhší rozhovor s majiteľom. Nasilu sa nikde nebudem držať," doplnil Weiss.