Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Oktagon 10. patril Slovákom. Zranenie vystriedali výhry
Zdielať na

Oktagon 10. patril Slovákom. Zranenie vystriedali výhry

PRAHA / Galavečerom v slávnej O2 aréne skončila tretia séria reality show Oktagon výzva. Zo zápasov MMA bojovníkov v klietke, sa stáva fenomén. Každý jeden príbeh chlapcov je naozaj silný. V sobotňajšom finále Oktagonu 10., to tak naozaj vrelo, pričom počas jednotlivých zápasov došlo aj k vážnym zraneniam slovenských zápasníkov.

Život sa s nimi často nemaznal, no zrazu stoja v klietke Oktagonu a sú z nich profesionálni športovci - bojovníci. "Krádeže, znásilnenie, a ďalšie rôzne veci.  Dnes stojím tu a užívam si to," prezradil zápasník MMA  Marek Bartl. Ako sami hovoria, teraz dostali agresivitu z ulice do klietky, kde si sily zmerávajú férovo - jeden na jedného. 

Desiaty Oktagon sledovalo v O2 aréne viac ako 10-tisíc fanúšikov. Pri svojom nástupe zažívajú to, čo najväčšie hviezdy sveta. Medzi fanúšikmi sú slávne športové celebrity ale aj krásne ženy. Každý jeden zápasník si svoj nástup neuveriteľne užíva, pričom ho do klietky sprevádza pesnička, takzvaný "motivačný song."

Večer Slovákov

Sobotňajší večer Oktagonu 10. jednoznačne patril Slovákom. Najväčšou hviezdou večera bol Attila Végh, ktorý svojho súpera Brazílčana Maiquela Falcao porazil hlavou. Ako povedal sám Attila, tento zápas musel vyhrať hlavou nie len silou. Hlavný zápas večera vyhral taktiež Slovák Tomáš Deák. Víťazom Oktagon výzvy sa stal rodák zo Senca Karol Ryšavý. Medzi najočakávanejšie zápasy patril aj ten medzi domácim Gáborom Borárosom a Dávidom Kuzmom. Gábora ale v druhom kole z piatich vypísaných zradilo koleno. Počas súboja utrpel vážne zranenie, pre ktoré musel zápas ukončiť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie