Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Premiérové víťazstvo zverencov Hapalu. Ukrajinu zdolali 4:1
Zdielať na

Premiérové víťazstvo zverencov Hapalu. Ukrajinu zdolali 4:1

Zdroj: SITA

TRNAVA / Slovenskí futbalisti pod vedením nového reprezentačného trénera Pavla Hapala vyhrali zápas 1. skupiny B-divízie európskej Ligy národov 2018/2019. Ich súperom bola Ukrajina, ktorú zdolali 4:1.

Slovenskí futbaloví reprezentanti vyhrali nad Ukrajinskými futbalistami 4:1, hoci sa pred zápasom hovorilo o výbornej forme hráčov Ukrajiny.  V prvom polčase zápasu sa im darilo až s dvojbodovým rozdielom. Skóre zápasu na Štadióne Antona Malatinského v Trnave otvoril v 6. min krídelník Albert Rusnák. Druhý zásah pridal v 26. min taktiež strelou spoza šestnástky Juraj Kucka.

​Ukrajinci sú už istí víťazi 1. skupiny B-divízie LN, doteraz triumfovali vo všetkých troch vystúpeniach. Slováci sú po dvoch dueloch bez bodu poslední, keď prehrali v septembri na Ukrajine (0:1) aj v októbri doma s Čechmi (1:2).

Posledný gól do štvorice presnou strelou do ľavého rohu, padol vďaka Róbertovi Makovi. Skvelou hrou Miroslava Stocha dostal ukrajinský hráč Stepanenko v 87. minúte žltú kartu. 

Zostavy:
Slovensko: Dúbravka - Pekarík, Škrtel, Škriniar, D. Hancko - Greguš - A. Rusnák, Kucka (30. Bero), Hamšík, Mak - Zreľák

Ukrajina: Bojko - Karavajev, Krivcov (14. Plastun), Burda, Matvijenko - Stepanenko, Malinovskij, Zinčenko - Cygankov, Konopľanka - Boriačuk

Súvisiace články

Najčítanejšie