Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Dopingový prepad Cibulkovej. Komisárovi takmer vypadli oči...
Zdielať na

Dopingový prepad Cibulkovej. Komisárovi takmer vypadli oči...

BRATISLAVA / Slovenské tenistky dnes ráno odcestovali z Bratislavy do Moskvy, kde ich počas víkendu čaká semifinále Pohára Federácie proti Ruskám. Jednotka tímu Dominika Cibulková dobehla v poslednej chvíli! Na zraz meškala až 45 minút! Doma ju totiž hneď skoro ráno prepadli dopingoví komisári.

Dvojnásobný ranný budíček

Zákon schválnosti opäť raz zafungoval. Slovenský FED-cupový tím mal naplánovaný odchod spred Národného tenisového centra na letisko vo Viedni o trištvrte na sedem ráno. No po Dominike v tom čase nebolo ani chýru, ani slychu. Doma ju totiž ešte predtým prepadli dopingoví komisári.

"Budík som mala nastavený na šiestu. O 6:10 som išla cikať a 6:15 mi zazvonil dopingový komisár. Tak som sa bála, že to nezvládnem!" opisuje dnešné hektické ráno Dominika Cibulková. "Meškám na zraz síce 40 minút či koľko, ale zvládneme to! Našťastie, pán Páleník je starší človek, a tak dáva zraz štyri hodiny pred odletom...," uškŕňala sa  jednotka nášho FED-cupového tímu.

Komisára prekvapila v "Evinom rúchu"...

Vzápätí pridala Dominika Cibulkovú "pikošku": "To bolo hrozné, pretože priateľ išiel vyvenčiť psov, zrazu mi niekto zvoní zospodu... Ja som si myslela, že je to on, a tak som zišla dole, otvoriť dvere, len tak, holá...  Evidentne som ho prekvapila, bol to pre neho šok! Takže ten pán mal asi dobré ráno!," smiala sa pred odletom do Moskvy Dominika Cibulková. 

Bodaj by mala takú výbornú náladu aj po prílete z Ruska. Znamenalo by to totiž postup Sloveniek do finále Pohára federácie.

Rada sa páči

Mladá tenistka v niekoľkých rozhovoroch priznala, že sa rada páči. Tak ako každá žena. Zaujala aj sporo odetými fotografiami. A to napríklad pre známeho výrobcu tenisových rakiet. Rovnako nafotila sériu sexi fotografií v čokoláde pre denník Nový Čas.

No a minuloročný triumf na turnaji WTA v kalifornskom Carlsbade netradičným spôsobom - v tobogáne.  "Hrá sa v rekreačnom rezorte, je tu veľa bazénov. Organizátori za mnou prišli, že chcú zaviesť tradíciu. Ja, že jasné! A už som aj išla - oblečená rovno z dvorca," podotkla. VIAC TU.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

fanpop

Súvisiace články