Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Agassi ukázal nahú fotku Steffi Grafovej!
Zdielať na

Agassi ukázal nahú fotku Steffi Grafovej!

Bývalý americký tenista ponúkol na charitatívnej akcii do dražby nielen podnos s vlastnoručným podpisom, ale aj pohľad na svoju nahú manželku.

Andre Agassi vzbudil na Taiwane riadny rozruch. Do charitatívnej aukcie v súvislosti s exhibičným podujatím Rise of Legends venoval podpísaný podnos a záujemcov povzbudil pri cene 4000 USD prísľubom pohľadu na snímky jeho manželky Steffi Grafovej ako bonusom. "Nahej," ako dramaticky dodal z pódia niekdajší líder svetového rebríčka.

Video, ktoré koluje na webe, ukazuje 40-ročného 8-násobného grandslamového šampióna Agassiho, ako na pódiu "psychicky pripravuje" víťaza licitácie na nasledujúci zážitok a potom mu na pár sekúnd ukazuje displej svojho telefónu. Muž v strednom veku po sprisahaneckom pohľade na mobil urobil smerom k publiku spokojné gesto.

Na záver nečakanej etudy si aktéri podali ruky, objali sa a potľapkali. Cena bola 4000 USD. Nie je známe, čo v skutočnosti výherca videl a či bez ohľadu na to bola o samotnej pikantnej ponuke vopred informovaná Grafová.