Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Trénerom roka sa stal Slovák! Získal prestížne ocenenie
Zdielať na

Trénerom roka sa stal Slovák! Získal prestížne ocenenie

WIMBLEDON / Slovenský tréner Marián Vajda získal prestížne ocenenie. Tréner obnovil spoluprácu s Novakom Djokovičom a spoločne to spolu dotiahli ku grandióznemu víťazstvu.

Asociácia tenisových profesionálov (ATP) udelila významné ocenenie Slovákovi Mariánovi Vajdovi. V apríli obnovil slovenský tréner svoju spoluprácu s tenistom Novakom Djokovičom a spoločne do dotiahli až k zisku titulu vo Wimbledone a na US Open. Djokovič za svoj úspech získal cenu Comeback roka a tréner Marián Vajda zvíťazil v hlasovaní svojich kolegov. 

Dvojica sa opätovne zišla na turnaji v Monte Carle. Djokovič sa radoval aj z trofejí na podujatiach ATP World Tour Masters 1000 v Cincinnati a Šanghaji. Djokovič ale okrem veľkého úspechu sa stal druhým hráčom v histórii, ktorý sa v priebehu sezóny prepracoval z tretej svetovej desiatky až na vrchol rebríčka. Predtým sa takýto úspech podaril Rusovi Maratovi Safinovi. 

Tenista si vyslúžil aj trofej pre svetovú jednotku, ktorú mu podľa hnonline.sk odovzdajú v piatok na galavečere v Londýne. 

Súvisiace články