Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hantuchová bude komentovať Wimbledon pre Fox Sports a možno šéfovať turnaju na Havaji
Zdielať na

Hantuchová bude komentovať Wimbledon pre Fox Sports a možno šéfovať turnaju na Havaji

TATRANSKÁ LOMNICA / Daniela Hantuchová je zranená a aktuálne bez tenisu, ale nuda jej nehrozí. Niekdajšia svetová päťka je dnes až vo štvrtej stovke rebríčka WTA a pomaly myslí na kariéru po kariére. Zrejme sa však bude naďalej spájať s tenisom a možno prácou pre veľké svetové turnaje.

"Už ma oslovilo veľa turnajov v zahraničí. Asi najlukratívnejším je Havaj, kde sa koná nový WTA turnaj (najbližšie bude 20.- 26. novembra 2017 - pozn.red.). Ponúkli mi pozíciu riaditeľky. Myslím si, že po organizačnej stránke by ma to veľmi bavilo. Vždy som bola taký typ, že som veci rada manažovala. Takisto prišli aj ponuky z Indian Wells, keďže ide o obrovský turnaj a s organizátormi mám dlhodobo výborné vzťahy. Musím sa rozhodnúť, ale ten Havaj neznie najhoršie,“ povedala Hantuchová v rozhovore pre Nový Čas.

Vymenila kurt za mikrofón

Bývalú hráčku Top Ten a víťazku 9 turnajov vo dvojhre na hlavnom okruhu WTA sužuje únavová zlomenina rebra a sama vraví, že momentálne nemôže hrať ani trénovať. Chystá sa však o pár dní na svoje obľúbené miesto do Wimbledonu, no v inej pozícii, než bola v minulosti zvyknutá. Štvrťfinalistka z londýnskej trávy spred 12 rokov sa posadí za mikrofón a bude komentovať zápasy. "Bude to pre americkú televíziu Fox Sports. Spoluprácu mi navrhli pred pár mesiacmi. Pôvodne chceli, aby som komentovala celý turnaj, ale potvrdila som im prvý týždeň. Predsa len, sedieť a pozerať zápasy a nehrať v nich... Neviem, či ma to nebude ťahať na dvorce. Určite sa však na to teším, bude to niečo nové. Vždy som sa o tom veľa bavila či už s Darenom Cahillom alebo Johnom McEnroem,“ skonštatovala Hantuchová.

Vydražila raketu a pridala aj bonus

Tridsaťštyriročná popradská rodáčka splnila sľub a prišla svojou prítomnosťou podporiť mužský turnaj Poprad-Tatry Challenger Tour 2017, ktorý sa v uplynulom týždni konal na popradskej antuke. Okrem toho, že v sobotu odovzdala trofeje víťazom, na piatkovom galavečere v Tatranskej Lomnici nechala vydražiť jednu zo svojich rakiet za konečnú sumu 5000 eur.  Nový majiteľ rakety dostal aj bonus navyše, hodinu tenisového tréningu s Danielou Hantuchovou.

Súvisiace články

Najčítanejšie