Jasno
11°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Navrátilová vypadla z americkej tanečnej šou ako prvá
Zdielať na

Navrátilová vypadla z americkej tanečnej šou ako prvá

Bývalá svetová tenisová jednotka Martina Navrátilová vypadla už v prvom kole tohtoročnej série americkej tanečnej šou Dancing with the Stars, ktorá je na Slovensku známa aj ako Let´s Dance.

S tanečníkom Tonim Dovolanim predviedla v poslednom vydaní šou džajv na skladbu Billyho Joela "Povedz jej o tom". Tenisová šampiónka bola po oznámení výsledkov sklamaná, v súťaži by rada pokračovala. "Bol to úžasný zážitok. Nebola som dostatočne presvedčivá a musím odísť," povedala podľa FOX News Navrátilová. Česká rodáčka s americkým pasom sa na súťaž podľa vlastných slov veľmi tešila. Pri svojom tanci sa dopustila viacerých chýb v krokoch.

"Táto súťaž je trocha iná ako tie, ktoré som doteraz absolvovala. Bolo to pre mňa niečo nové. Nemôžem to porovnávať s mojou tenisovou kariérou. Učila som sa tancovať, zlepšovala som sa. Môžem odísť so vztýčenou hlavou. Tanečné skúšky nie sú prechádzkou ružovým sadom," doplnila pre LA Times Navrátilová.

Päťdesiatpäťročná Navrátilová sa narodila v Prahe, v súčasnosti žije v Sarasote na Floride. Počas tenisovej kariéry zarobila vyše 21 miliónov dolárov. Na tenisových grandslamových turnajoch vyhrala 18-krát dvojhru, 31-krát štvorhru a 10-krát mix. Víťazka rekordného počtu 167 turnajov na hlavnom profesionálnom okruhu je členkou tenisovej Siene slávy.