Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ohlasy na skvelé víťazstvo. Najhoršia talianska nočná mora sa stala realitou
Zdielať na

Ohlasy na skvelé víťazstvo. Najhoršia talianska nočná mora sa stala realitou

BRATISLAVA / Ohlasy médií na víkendové stretnutie Taliansko - Slovensko (2:3) v 1. kole II. svetovej skupiny Pohára federácie tenisových reprezentačných družstiev žien:tenis

blog FedCup.com: "Zrodila sa fedcupová hviezda! Novicka Šramková zdolala Erraniovú aj Schiavoneovú v Taliansku a na antuke... Nuž, čosi také je unikátnym prísľubom peknej kariéry."

LiveTenis.it: "Teraz nám hrozí zostup do Serie C."

UbiTennis.com: "Slovenský obrat vo Forli. Taliansko prehralo zvápas, ktorý by s Vinciovou v kádri asi vyhralo. Prečo ten rozdielny meter na ňu a Giorgiovú? Takticky naivná Schiavoneová. Šramková budúcou hráčkou Top 20?"

SportFace.it: "O výhode domáceho prostredia na play-off o zotrvanie v II. lige by vo všetkých prípadoch s výnimkou jedného rozhodol dodatočný žreb, lebo niet vzájomných súbojov s možnými súpermi počnúc rokom 1995. Taliansko v období zahrnutom pravidlami čelilo akurát Kanade práve v spomenutej sezóne 1995 v Ancone."

SASport.it: "Veľmi smutný deň pre taliansky ženský tenis."

La Gazzetta dello Sport: "Erraniová aj Schiavoneová k.o., azúrové prehrali. Najhoršia nočná mora sa stala realitou. Sara spomalená stehnom to odovzdala Hantuchovej, Francesca bez nároku proti Šramkovej. V apríli nás čaká boj o záchranu v Serie B."

La Stampa: "Zlý koniec pre Taliansko, slzy Erraniovej dvadsať kilometrov od domova, bezmocnosť Schiavoneovej. Teraz nám hrozí hanebný prepad do III. ligy rok po tom, ako sme sa po 18 sezónach rozlúčili s elitnou spoločnosťou. Postarali sa o to veľké prekvapenie tohto zápasu Šramková a niekdajšia členka Top 5 Hantuchová, ktorá však momentálne je v tretej stovke renkingu a na prahu športovej penzie."

Súvisiace články