Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Recept na úspech? Výmena trička s bratrancom počas zápasu
Zdielať na

Recept na úspech? Výmena trička s bratrancom počas zápasu

MADRID / Kurióznu vsuvku mal pondelňajší zápas Kolumbijčana Santiaga Giralda s Austrálčanom Lleytonom Hewittom v 1. kole dvojhry na antukovom turnaji ATP World Tour Masters 1000 Mutua Madrid Open v španielskej metropole.

Juhoameričan siahol pred tretím setom do svojej tašky pre posledné štvrté pripravené tričko, zistil však, že má k dispozícii len úbor s dlhými rukávmi. Zašiel k svojej hráčskej lóži a vymenil si príslušnú časť odevu s bratrancom, ktorý tam sedel. Neskôr pre web Asociácie tenisových profesionálov, ktorý priniesol aj video, vysvetlil, že sa pomýlili pri obliekaní cestou na zápas a balení.

"Komická vec. Teraz, keď som vyhral, si z toho možno urobíme rituál a trend," s úsmevom predznamenal Giraldo, ktorý triumfoval 7:5, 4:6, 6:2 a vyzve Francúza Jo-Wilfrieda Tsongu.

Dvadsaťšesťročný kolumbijský finalista aprílového turnaja v Barcelone čerstvo nadviazal spoluprácu s Čiľanom Fernandom Gonzálezom, hlavným koučom však zostal Felipe Berón. Giraldo figuruje na 46. priečke v renkingu.

Súvisiace články