Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Husársky kúsok! Spadla na zadok, smiala sa a - vyhrala výmenu!
Zdielať na

Husársky kúsok! Spadla na zadok, smiala sa a - vyhrala výmenu!

OEIRAS / Tenisový turnaj WTA Portugal Open v Oeiras priniesol v zápase Kanaďanky Bouchardovej s Ruskou Klejbanovovou naozaj kuriózny moment. Hlavnú úlohu pri ňom zohrala 20-ročná kráska z Kanady.

Eugenie Bouchardová sa do povedomia slovenského fanúšika tenisu zapísala pred dvoma týždňami, keď po žrebe fedcupového stretnutia odmietla podať ruku našej Kristíne Kučovej. Argumentovala tým, že "je to suchopárne". Týmto počinom si veru veľa sympatií nezískala, práve naopak...

Ruku síce nepodáva, ale hrať vie...

Na turnaji v Portugalsku teraz ale nazbierala na svoju stranu aj plusové body. V stretnutí proti Alise Klejbanovovej získala prvý gem druhého setu naozaj neobvyklým spôsobom. Počas výmeny totiž po odohraní loptičky spadla na zadok a na antuke sa natiahla v celej svoje dĺžke. Okamžite sa neubránila smiechu, to je však nezabránilo v tom, aby ďalšiu loptičku úspešne odohrala v polohe ležmo, potom sa postavila na nohy a výmenu zakončila víťazným úderom! Po ňom sa neubránila srdečnému smiechu. Za predvedený kúsok si rozhodne zaslúži palec hore!

Tenis_koláž_Eugenie Bouchardová

youtube.com/www.thefumble.com