Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Najlepší bojovníci sveta: K.O. rozdávali za pár sekúnd!
Zdielať na
Ostatné

Najlepší bojovníci sveta: K.O. rozdávali za pár sekúnd!

Tvrdí chlapi, neľútostný boj, hrôzostrašné údery. Toto všetko predviedli v sobotu večer v Nitre tí najlepší bojovníci z celého sveta! Ich boj nezriedka divákov dvíhal zo sedadiel...

Najlepší kickboxeri sveta súťažia v rámci novej série podujatí pod názvom Fight Code. A majú sa prečo snažiť. Na konci tvrdej a náročnej púte toho najlepšieho čaká rovných 100 000 dolárov. Pod Zoborom sa uskutočnilo 6 duelov série.

Zo slovenských zástupcov bol jediným úspešným viacnásobný majster sveta a Európy Vlado Moravčík, ktorý vyhral nad svojím súperom Abdoulom Toureom. Francúzovi naložil parádne K.O. To diváci mohli vidieť aj v dueli Senkyr vs. Keta. Ten skončil knokautom dokonca už po dvadsiatich sekundách!

Najviac však pútal pozornosť zápas Alexeia Ignashova s Romanom Kleiblom. Aj preto, že v roku 2009 Čech dokázal nad niekoľnásobným majstom sveta i Európy zvíťaziť. Bielorus sa vďaka obrovskému talentu už v mladom veku zaradil medzi absolútnu špičku. Potom však prišiel jeho pád. Nezvládol slávu a po problémoch s alkoholom sa na niekoľko mesiacov z ringu vytratil. Teraz však našiel druhý dych a vôľu sa vrátiť medzi top bojovníkov!

Opäť sa pripravuje so svojím prvým trénerom a chce si osviežiť povesť nekompromisného Červeného škorpióna. Je povestný dobrým okom a nebezpečnými kolenami. Pod Zoborom síce nebol spokojný so svojím výkonom, ale víťazstvo ho potešilo.

Zdielať na

Súvisiace články