Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Tiger Woods: Išlo len o nežiadúce účinky na lieky
Zdielať na

Tiger Woods: Išlo len o nežiadúce účinky na lieky

JUPITER / V noci z nedele na pondelok, okolo 03:00 hodiny, zatkli na Floride slávneho golfistu, Tigera Woodsa, pre podozrenie z jazdy pod vplyvom omamných látok. Ten sa bráni, že žiaden alkohol nepil a že išlo iba o nečakanú reakciu na lieky, ktoré po operácii chrbtice užíva.

Pred mesiacom absolvoval 41-ročný golfista ďalšiu operáciu chrbta. Podľa jeho slov si len neuvedomil, že zmiešanie rôznych liekov by mohlo mať za následok takú silnú reakciu. 

"Uvedomujem si závažnosť svojho konania a beriem za to úplnú zodpovednosť," povedal podľa portálu CNN. Podľa hovorcu polície Kristin Rightler ho z väzenia prepustili na jeho slovo bez žiadnej pokuty. Vo vyhlásení sa golfista ospravedlnil rodine a priateľom a ubezpečil všetkých, že spraví všetko pre to, aby niečo podobné už nezopakoval.

Policajná správa presne neuvádza, či v jeho krvi našli alkohol, alebo drogy. Na sociálnej sieti ju zverejnil vyšetrujúci šerif.

Twitter - Chris Villani

Woods ma za sebou viacero operácií chrbta a nezúčastnil sa žiadneho golfového turnaja od februára, keď musel odstúpiť z Dubai Desert Classic. Po poslednej operácii povedal, že sa konečne zbavil bolesti.

Bývalú svetovú golfovú jednotku zatkli neďaleko jeho domu na Jupiter Island na Floride, južne od jeho reštaurácie The Woods . Podľa miestnej polície ho zatkli o 03 hodine ráno, do väzby sa dostal o 07 hodine a prepustili ho krátko pred jedenástou dopoludnia. 

Pozrite si archívnu reportáž o veľkolepom návrate Woodsa na green.

Súvisiace články

Najčítanejšie