Oblačno
21°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Velez-Zuzulová namiesto osláv putovala do nemocnice
Zdielať na

Velez-Zuzulová namiesto osláv putovala do nemocnice

ZÁHREB / Tradične prvé novoročné podujatie Svetového pojára alpských lyžiarok na kopci Sljeme nad Záhrebom dostalo veľkú zápletku hneď v úvode, keď favoritka číslo 1 Američanka Mikaela Shiffrinová nedokončila svoju jazdu.

"Tento triumf bol náročný, od prvej po poslednú bránku. Mám radosť z víťazstva, snívala som o triumfe pred záhrebskými fanúšikmi a konečne sa mi to aj podarilo. Je skvelé, že sme sa na pódium dostali hneď dve Slovenky, tretie miesto Šárky to ešte prikrášlilo," povedala do televíznych kamier Velez-Zuzulová.

Neskôr pre slovenské médiá v Záhrebe dodala: "Stálo ma to dnes veľké množstvo síl. Ráno to vôbec nevyzeralo na to, že dnes budem bojovať o víťazstvo. Začala som kašľať a celkovo som sa cítila veľmi zle. Určite som však neuvažovala nad tým, že to predčasne ´zabalím´, to nie je môj štýl. Slalom v Záhrebe je náročný stále svojím profilom, nieto ešte v mojom súčasnom zdravotnom stave. Teraz ma ešte čaká návšteva nemocnice v Záhrebe. Vezmú mi krv, aby zistili, či je v tom nejaký vírus alebo niečo iné. Zajtra by som už mala cestovať na ďalšie preteky do Mariboru."

Súvisiace články