Polojasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Chlapec (9) vtrhol medzi oslavujúcich All Blacks. SBS-kár ho zrazil k zemi! Ale...
Zdielať na

Chlapec (9) vtrhol medzi oslavujúcich All Blacks. SBS-kár ho zrazil k zemi! Ale...

LONDÝN / Volá sa Charlie Line, má 9 rokov a určite nikdy v živote nezabudne na chvíle, ktoré sa udiali po obrovskom finále majstrovstiev sveta v rugby medzi Novým Zélandom a Austráliou. A ak by mu náhodou aj spomienky vybledli, jeden nesmierne cenný predmet mu ich oživí na 100 percent!!!

9-ročný Charlie, ktorý je žiakom prestížnej nezávislej Somerset School, bol na historickom zápase spolu so starším bratom Willom a bratrancom Harrym Glennom.

SBS-kár ho zložil ako rugbista...

Najmladší z tejto trojice však po víťazstve Nového Zélandu, ktorým All Blacks sko prví v histórii obhájili titul majstrov sveta, urobil čosi, s čím nikto z jeho rodinných príslušníkov nerátal. Keď šli popred tribúnu, na ktorej Charlie sedel, nevydžal nápor emócií a vyšprintoval medzi svetových šampiónov priamo na trávnik. Jeden z členov strážnej služby však zareagoval - tiež asi napumpovaný zážitkami zo zápasu - tak, že sa na 9-ročného chlapca vrhol a skolil ho na trávnik zákrokom ako vystrihnutým z rugby!

Slzy vystriedal ošiaľ radosti!

Jeho prehnanú horlivosť našťastie prerušili hory svalov v čiernych dresoch. Najviac sa pri záchrane mladého "votrelca" činil Sonny Bill Williams. "Keď ho ten člen strážnej služby zvalil na zem, chlapec sa nevedel ubrániť slzám. Bol tak roztomilo smutný," povedal Novozélanďan, ktorý v priebehu niekoľkých sekúnd urobil z Charlieho chalana v ošiali radosti. Najprv dostal Charlie od jedného zo spoluhráčov Sonnyho Billa priamo na hlavu čiapku All Blacks, no vrchol mal ešte iba prísť. Williams sa rozhodol chlapca odprevadiť späť na tribúnu k rodine, no ešte pred jeho návratom na miesto mu zavesil na krk svoju zlatú medailu! 9-ročný Charlie - a asi aj všetci naokolo - si myslel, že mu ju iba požičal na fotenie, no keď sa Sonny Bill vybral preč a bez medaily, Charlie sa takmer zbláznil od šťastia!!!

rugby_Sonny Bill Williams a chlapec Charlie

telegraph.co.uk

Súvisiace články

Najčítanejšie