Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sladký život boxera. Tomi Kid Kovács odhalil svoje súkromie
Zdielať na
Ostatné

Sladký život boxera. Tomi Kid Kovács odhalil svoje súkromie

BRATISLAVA / Sovenský box sa jednoznačne spája s menom Tomi Kid Kovács. Jeden z našich najznámejších boxerov poodhalil svojim skalným fanúšikom aj čo-to to svojho súkromia. A to v novej šou televízie JOJ Sladký život.

Bežnému laikovi pravdpodobne napadne pri spojení slovenský box len meno Tomi Kid Kovács. Predsa len je naším najúspečnejsím boxerom. "Bohužiaľ je to pravda. Je však veľmi veľa šikovných boxerov a ja pracujem na tom, aby ľudia spoznali aj ďalších," hovorí Tomi Kid. 

O Tomim sa však nie vždy píše len na športových stránkach novín. Jeho meno sa objavuje aj v bulvári. Televízne kamery totiž v relácii TV JOJ Sladký život pustil skutočne všade. "Nemám čo skrývať," priznáva.

Dokonca ani jeho manželka neprotestovala. "Ona je otvorená takýmto veciam. Žije športom rovnako, ako ja. Vie, že moji zverenci sú ako naše druhé deti. Keď do niečoho idem, podporuje ma," vysvetľuje Tomi. 

Život s deťmi

Neboja sa však dnešní rodičia pustiť deti na taký tvrdý šport, akým box nepochybne je? "Je to všetko nasilu. Zbijem ich," smeje sa Tomi. "Počas roka mávame sedenie s rodičmi. Veľmi ich obdivujem. Doslova im totiž unášam deti. Tie celý týždeň bývajú s nami na ubytovni," pokračuje. 

Väčšina jeho zverencov pochádza z okolia Galanty. "Hlásia sa však i ďalší, takže musím spraviť väčšiu ubytovňu," dodáva Tomi.

Život profesionálneho boxera je podľa Tomiho veľmi ťažký. Je to totiž samé odriekanie a kto si predstavuje, že sa ako profesionál topí v peniazoch, sa mýli. "Peniaze sa zháňajú od rána do večera," priznáva. Sám zabezpečuje aj fungovanie svojho klubu. Ako hovorí, je tréner, manažér i skladník v jednom. 

"Mal som možnosť vyhrať zápas a zobrať peniaze. Ale v tom zápase som prehral. Zobral som si honorár v Amerike, ktorý som vyhral, dostal som riadnu nakladačku a išiel som domov," smeje sa. "Keby som vyhral tento zápas, zmenil by sa mi život," dodáva. 

Druhá šanca

Tomi však opäť ide za oceán. "Už teraz máme taký predzápas, keďže riešime so súperovým tímom zmluvu, dátum i všetky veci okolo toho. Malo by to byť 2. mája v Las Vegas," dodal. 

Pozrite si rozhovor s Tomim Kidom Kovácsom nielen o športovom, ale i súkromnom živote:

Zdielať na

Súvisiace články