Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Čo majú muži najradšej? Žiadne sladké sľuby, ale horké činy!
Zdielať na

Čo majú muži najradšej? Žiadne sladké sľuby, ale horké činy!

Už nie je čas na žiadne reči, medové motúzy, či ďalšie babské veci. Je čas na horké činy! Je tu Fernet Stock Original a s ním nikdy nevymäkneš!

Muži to majú radi horké. Na to netreba výskumy, potvrdí to každý správny chlap. Preto každý správny chlap inklinuje k Fernet Stock Original. Je výnimočne horký a každý chlap si pri ňom príde na svoje. Spája chute 14 starostlivo vybraných a namiešaných bylín, ktoré sa dovážajú z rôznych kútov sveta. Koreň z horca, harmanček rímsky a zemežlčová vňať sú tri zo štrnástich bylín, ktoré sa niekoľko mesiacov macerujú v liehu. Ďalšie prísady sú tajné a sú stráženým výrobným tajomstvom firmy Stock Plzeň už desiatky rokov.

Ako prvý nevymäkol Lionell Stock

Fernet Stock Original uviedol do života lekárnik Lionell Stock. Je žiarivým príkadom toho, že s Fernetom žiaden chlap nevymäkne. Do roku 1927 bola likérka Stock známa predovšetkým vďaka výrobe koňaku, brandy a ďalších vínnych destilátov. Pre džentlemanskú dohodu s konkurenčnou firmou na horké bylinné likéry ani nesiahla. Konkurencia však dohodu porušila a začala predávať koňak. Lionell, dovtedy hrajúc fér a podľa chlapských pravidiel, však nevymäkol a vytiahol do boja so starým rodinným receptom. Fernet Stock prišiel na svet v roku 1927 v československej Plzni, kde firma Stock Plzeň od roku 1920 minulého storočia stále sídli.

Fernet Stock vedie

Ako čas ukázal, tento horký čin bol zásadný, Fernet Stock je tu už po desaťročia. Stock Plzeň je v súčasnosti suverénne najväčším a najúspešnejším výrobcom liehovín v Českej republike. Na Slovensku patrí prvenstvo v oblasti predaja horko-bylinných likérov tiež jednoznačne značke Fernet Stock.

Populárnou inováciou v rodine Fernet sa stal aj nezameniteľný Fernet Stock Citrus, ktorý sa objavil na trhu v roku 1997 a okamžite sa stal hitom. Je vyhľadávaným nápojom predovšetkým u žien a mladšej generácie.

http://www.stock.sk

http://www.pisrozumom.sk