Skoro jasno
20°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Islanders nemenia postoj a nechcú uvoľniť Višňovského
Zdielať na

Islanders nemenia postoj a nechcú uvoľniť Višňovského

NEW YORK / Nad štartom Ľubomíra Višňovského na ZOH 2014 stále visí veľký otáznik.

Postoj vedenia New York Islanders sa nemení a klub hokejovej NHL trvá na tom, že by slovenský obranca Ľubomír Višňovský nemal hrať na zimných olympijských hrách v Soči. Generálny manažér ostrovanov Garth Snow už počas zotavovania sa Višňovského po otrase mozgu hovoril o tom, že je proti tomu, aby Slovák nastúpil na olympijskom turnaji.

Po vyliečení a vynechaní 46 stretnutí odohral topoľčiansky rodák za Islanders už päť stretnutí, na ľade strávil vždy dosť času, ale názor Snowa sa nezmenil a nechce uvoľniť svojho hráča pre potreby slovenskej reprezentácie. "Nie sme stotožnení s tým, že by sme ho pustili,“ povedal pre denník Newsday Snow.

Samotný Višňovský dúfal, že dva týždne zápasového rytmu môžu byť dostatočným časom na získanie povolenia na štart na piatych zimných olympijských hrách v kariére. Rozhodnutie Islanders však podľa Newsday akceptuje. V klube má zmluvu ešte na budúcu sezónu. Slovensko už pred začiatkom olympijského turnaja prišlo v obrane o Dominika Graňáka a Michala Sersena, v útoku o Mariána Gáboríka.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK

Súvisiace články